Torma Zoltán és Torma Zsolt (testvérek) vagyunk, a családi pincészetünket 2015-ben alapítottuk, de természet szeretete és a borok iránti érdeklődés már gyerekkorunkban gyökerezik. 

Nagyapánk is bort készített, csodálattal figyeltük minden mozdulatát. Szüleink megtanították, hogy mindig törekedjünk a minőségi ételek-italok fogyasztására, minőségi életre. Amit lehet saját magunk készítünk el: bor, pálinka, hurka-kolbász, gyümölcstermesztés, lekvárok, szörpök.

Saját kedvünkre kezdtünk bort készíteni, 2004-ben vásároltunk egy kisebb Zengő ültetvényt, ezzel kezdődött minden. Sokáig nem is fordult meg a fejünkben saját borászat alapítása, a családnak és a barátoknak készítettük a borokat.

Évek múltával újabb és újabb ültetvényeket vettünk, majd egy pincét és újabb pincéket. Egy idő után ez már több lett, mint hobbi.

Mivel imádunk a szőlőben, pincében órákat tölteni, elvonulni, alkotni, úgy döntöttünk, a hobbink ezentúl a hivatásunk, életmódunk lesz és megalapítjuk saját borászatunk.

2018-ban meghalt az édesapánk. Szeretnénk a borászatot az ő emlékének ajánlani, és törekszünk, hogy azt a szintet nyújtsuk minőségben másoknak, amit ő képviselt és tanított nekünk.

Zoli – aki egy nagy egri borászatnál főborász – álmodja meg és készíti el a borokat.

Zsolti vezeti a borkóstolókat, borvacsorákat és ő képvisel bennünk a fesztiválokon is.